Ознака: онкологија

Бесплатна консултација со еден од најбараните специјалисти по медицинска онкологија проф. д-р Серкан Кескин

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Осврт на ревизорскиот извештај за Онкологија

Здравство 8 месеци ago

Др.Јовчески: Иако знаеле за случувањата на Онкологија кои загрозиле човечки животи, молчеле – затоа ќе има и кривична и политичка одговорност!

Социјала 2 години ago

Малиот херој Кико ја напушти онкологија

Здравство 5 години ago

Здравството се лизна на ќебе

Здравство 6 години ago

Филипче е рак на македонското здравство кој мора веднаш да биде отстранет

Здравство 6 години ago

Психо-социјална помош и поддршка за децата заболени од рак на детската клиника, Филипче продолжува со анализи никаде го нема на дело!

Здравство 6 години ago

Онколошкиот центар во Битола без хемотерапија, Ден Дончев и ФЗОМ не се за овие работи, Филипче затечен!

Здравство 6 години ago

Филипче: Најскапите лекови ќе ги обезбедува МЗ, да им олесниме на клиниките. Дали држи вода оваа идеја, дали ќе се изреализира, граѓаните прашуваат?

Здравство 6 години ago

За една година вакцината против рак ќе се тестира и на луѓе!