По социјалните медиуми се појави слика која ги запрепасти граѓаните. Во Онкологија денес на подот поставиле ќебе кое го користат за покривање на пациентите. Тоа го искористиле со цел да не падната граѓаните додека одат по подот бидејќи се лизгало. Со оваа фотографија по социјалните мрежи е само уште еден доказ дека во здравството владее сеопшт хаос.