Ознака: Венко Филипче

Зошто акцелераторот за болните од рак 7 години фаќа прашина?

Мизрахи: Само Венко Филипче на многу од прашањата во траење од 2ч и 45мин имаше плејада одговори „Не знам“, меѓу кои и одговорот „Не знам“ за постоењето на КАТО системот

Здравство 2 години ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Дали некој од панелистите знае и ќе каже зошто во државава нема системска грижа и политика за воведување нови методи и техники?

Здравство 2 години ago

Заев и Филипче не го исполниле ветувањето за ослободување од партиципација на пациентите со механичка поддршка на срце

Здравство 3 години ago

Епидемиолошката состојба во Македонија е стабилна, а засега останува само еден случај на омикрон

Здравство 3 години ago

Владата го одби предлогот на Комисијата за заразни болести за задолжителна вакцинација

Здравство 3 години ago

Филипче: Дополнителна мерка, во смисла на задолжителна вакцинација не е исклучена

Здравство 3 години ago

Филипче: Остануваме со сегашните мерки и ставаме акцент на вакцинацијата

Здравство 3 години ago

Пановски: Човек кој пет пати дарувал плазма има неколку илјади антитела и нема право на сертификат

Здравство 3 години ago

Филипче: Болничкиот систем сега најмногу го оптоваруваат невакцинираните пациенти