Ознака: оставка

Др.Николов: Нема реална работа, има само пи-ар и се глуми менаџмент на криза

Клиниките полни, причина, зголеменото загадување

Здравство 5 години ago

ИЈЗ: Посочува дека има сомнителен случај на мали сипаници, за Филипче и понатаму присилно да ги вакцинира граѓаните за личен профит

Здравство 5 години ago

Дали тоа Филипче за се блеска, па сега продава лекции по осуда и морал кон заменикот?

Здравство 5 години ago

Филипче бара можност за продолжување на работниот век до 67 години на здравствените работници, нема во пензија кога нема доктори!

Здравство 5 години ago

Од 1-ви Ноември зависниците од Кисела Вода ќе примат метадонска терапија во уште 3 здравствени установи

Здравство 5 години ago

Филипче: Секој што сака да се врати државно да работи може, Ние сите ќе ги примиме со отворени раце

Здравство 5 години ago

Филипче го смени исказот, негира дека знае нешто за случајот „Рекет 2“

Здравство 5 години ago

МЗ: Досега вакцинирани 34.214 лица на возраст до 14 години со МРП вакцина. Статусот ЕПИДЕМИЈА сеуште трае?!

Здравство 5 години ago

ССКЦ го прозва министерот: Заборавивте на ветувањата, однесувајте се сериозно кон здравството