Ознака: откази

Одговорниот инфектолог од ГОБ „8 Септември“ даде отказ, а истото се случи и со докторка од Инфективната Клиника

Толевски: Од ЈСП заминаа 20 возачи, а не 600 како што тврди Јованов

Социјала 6 години ago

Полициските кадети ја завршиле обуката, но останале без работа

Социјала 6 години ago

Текстилците најавуваат откази, кочница – минималната плата