Ознака: откуп

Бостанот скапува и се фрла, надлежните и натаму со став – нема никаков проблем

Жетвата почна – низа проблеми уште на стартот, надлежните глуви на барањата на земјоделците

Социјала 6 години ago

Земјоделците мака мачат околу пласманот на производите, власта мува не ја лази