Ознака: пановски

ВМРО-ДПМНЕ: Новиот тендер од 3 милиони евра од Пановска на Пановски е уште еден доказ за недовербата во здравствениот систем

Пановски: Човек кој пет пати дарувал плазма има неколку илјади антитела и нема право на сертификат

Здравство 3 години ago

Пановски: Носењето маска на планина не била толку глупава мерка, секогаш може поглупаво

Здравство 6 години ago

Фатени во тројка, Филипче, Васев и Пановска! Не постои тендер, а Филипче доделил нови 24.6 милиони за веледрогеријата „д-р. Пановски“, увидел дека немаат, па да помогне! Не е он местач на тендери, хуманитарец бил!