Ознака: пештера

Што ќе се случува понатаму со „проколнатата“ пештера во Тајланд?

Сите 12 деца и фудбалскиот тренер извлечени од пештерата во Тајланд

Социјала 6 години ago

Започна акцијата за извлекување на 12-те деца заробени во пештера во Тајланд

Социјала 6 години ago

Како животот во темница може да влијае врз здравјето на момчињата од Тајланд?