Ознака: породување

Три родилки починаа за неполни два месеци, Филипче се уште чекал извештаи од комисиите!

Црна статистика: Годинава починаа три мајки при пораѓање, министерството за здравство не реагира

Здравство 5 години ago

Три недели јавноста чека одговор од што почина родилката во Клиничката болница Штип – МЗ сеуште го изработува извештајот

Мое здравје 5 години ago

Овие проблеми мора да се споделат со гинеколог

Здравство 5 години ago

Со пресадена матка Србинка роди дете – Таа е првата жена која се породила на ваков начин

Здравство 5 години ago

Екс министерката Гордана Јанкулоска стана мајка

Мое здравје 5 години ago

Безбедни вежби за ослободување од стомакот по породувањето

Животен стил 5 години ago

Зошто најмногу деца се раѓаат среде ноќ?

Како се развива слухот кај бебето и во колку часот најчесто тие се раѓаат?!

Животен стил 5 години ago

Невозможно: Девојка од Индија родила сирена