Ознака: првачиња

Очните прегледи за упис на првачињата се задолжителни

Филипче: Ако НЕМА, уреден вакцинален картон, нема упис во училиште!

Здравство 5 години ago

Лекарите алармираат: Деформации на ’рбетот и слаб вид кај првачињата