Ознака: регистар

Во Општина Центар ќе се изработи регистар и дневни центри за лицата со аутизам и посебни потреби

Лицата со посебни потреби со апел до државата

Здравство 6 години ago

Филипче наесен ќе прави регистар за малигни заболувања