Ознака: само тендери го интересираат

Филипче без перде и срам: Не чувствувам морална или било каква друга вина за да дадам оставка. Продолжувам понатаму

Филипче најавува медициска опрема за 2019, парите од ребалансот за 2018 за оваа намена ќе пропаднат