Ознака: сашко кедев

Кедев: Акцентот треба да биде на јавното здравство, ни требаат сериозни реформи

Д-р Кедев: Со програмата на ВМРО-ДПМНЕ се обврзуваме на инвестиции на здравството чиј главен фокус се пациентите