Ознака: штета

Милионски штети од косовските царини – Скопје чека да попушти Приштина

Ииколов: Измените на Законот за минерални суровини се штетни за рударството, продолжува ништењето на секторот

Мое здравје 6 години ago

Овие намирници тивко ги убиваат коските

Социјала 6 години ago

Земјоделците мака мачат околу пласманот на производите, власта мува не ја лази

Социјала 6 години ago

Кратко невреме во Скопје и неколку градови низ Македонија предизвика сериозни штети