Ознака: сода бикарбона

Ова се најчестите примени на сода бикарбоната

Оваа природна состојка е одлична за козметички третмани во домашни услови

Животен стил 2 години ago

Ако ви снема омекнувач или сакате да избегнете хемикалии, пробајте го овој трик

Мое здравје 6 години ago

Кои се благотворните дејства на сода бикарбоната?!