Ознака: соопштение

Поради реновирање на Клиниката за Психијатрија, пациентите ќе се пренасочуваат

Лекарска комора: Зачестена е појавата на лажни и манипулативни реклами за т.н. медицински препарати на интернет

Здравство 6 месеци ago

Формиран онколошки конзилиум на Клиниката за радиотерапија и онкологија

Здравство 8 месеци ago

МТСП: Пензионерите со септемвриската пензија ќе добијат пензии повисоки за 6,8%

Социјала 1 година ago

ВМРО-ДПМНЕ: Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

Здравство 1 година ago

Компанијата Фереро ги повлекува следниве производи од Македонија

Здравство 2 години ago

Починатиот 22 годишен битолчанец не бил вакциниран и бил со прекумерна тежина

Здравство 2 години ago

Во кумановските училишта денеска се пријавени 10 ученици и 1 вработен позитивни на Ковид-19

Здравство 3 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Постојат нови 1085 причини Венко Филипче да си поднесе оставка

Здравство 3 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Филипче наместо сам да се запраша што направил, тој ги обвинува граѓаните