ВМРО-ДПМНЕ: Постојат нови 1085 причини Венко Филипче да си поднесе оставка

Бројката на заразени денес е 1085 лица. Постојат нови 1085 причини Венко Филипче да си поднесе оставка до утре изутрина, ова вечерва преку соопштение до јавноста го истакнаа од ВМРО-ДПМНЕ….

Бројката на заразени денес е 1085 лица. Постојат нови 1085 причини Венко Филипче да си поднесе оставка до утре изутрина, ова вечерва преку соопштение до јавноста го истакнаа од ВМРО-ДПМНЕ.

-Непостапувањето и непреземањето на мерки е подеднакво лошо како и лошите мерки. Венко Филипче е одговорен и за едното и за другото. Оставката на Филипче веќе не е политички став туку нужност за да се спасат животи, велат од партијата.


Related Articles