Ознака: тепање

Претепаното бебе може да ослепи од повредите на главата

Молк од истражните органи за тоа кој ѕверски го претепа 14-месечно бебе

Здравство 5 години ago

Мајката на претепаното 14-месечно девојче на распит во полиција

Здравство 5 години ago

Комити се простија од Саздо и дадоа заклетва – Младото момче денеска им подлегна на повредите на КАРИЛ

Социјала 5 години ago

Во Македонија секое второ дете се воспитува со тепање – УНИЦЕФ и ЕУ предупредуваат дека сосотојбата е сериозна!

Социјала 5 години ago

Загрижувачки податоци од истражување на УНИЦЕФ – 79 отсто родители во Македонија ги воспитуваат децата со тепање и психичко казнување

Социјала 5 години ago

Меѓаши: Дескоска целосно да го истражи претепувањето на ученичка во Неготино

Социјала 5 години ago

Педагошка мерка за ученичките кои брутално тепаа соученичка во Неготино

Социјала 5 години ago

Скандалозно видео: Малолетнички брутално тепаат соученичка во Неготино