Ознака: туширање

Кој дел од денот е подобар за туширање, утрото или вечерта?

Дали треба да се туширате навечер или наутро?

Животен стил 6 години ago

Туширање или топла купка: Што е подобро за здравјето?

Мое здравје 6 години ago

Зошто секојдневното туширање е штетно?