Ознака: вакцинални пунктови

Досега се аплицирани над 20 илјади вакцини против сезонски грип во државава

Комисијата за заразни болести донесе одлука за вакцинација со четвртата бустер доза против Ковид-19

Здравство 3 години ago

Вчера се вакцинирале 3014 граѓани, а 44 примиле трета доза вакцина

Здравство 3 години ago

Со една доза вакцина против Ковид-19 вакцинирани се 46,9% од населението над 18 години

Здравство 3 години ago

Вчера се вакцинирале 7207 граѓани, а 69 примиле трета доза вакцина против Ковид-19

Здравство 3 години ago

МЗ: Во текот на вчерашниот ден се вакцинирале вкупно 6897 граѓани

Здравство 3 години ago

МЗ: Досега се вакцинирани повеќе од 760 илјади граѓани

Здравство 3 години ago

МЗ: Вчера се вакцинирале 16 737 граѓани, а прва доза примиле скоро 2 илјади лица

Здравство 3 години ago

Во текот на вчерашниот ден се вакцинирале повеќе од 14 илјади граѓани

Здравство 3 години ago

МЗ: Вчера се вакцинирале вкупно 12 022 граѓани