Ознака: викторија јовановска

Др.Лазаров: Постпородилната депресија е нешто на што многу малку му посветуваме внимание како здравство и како општество

Директорката на ГАК по немилиот настан посочи дека родилката е во многу критична состојба

Здравство 2 години ago

Денес е светски ден на предвремено родени бебиња

Здравство 3 години ago

Почина родилка на 33 годишна возраст на Клиниката за Гинекологија

Здравство 4 години ago

Три медицински сетри на ГАК се позитивни на Ковид-19, а двајца лекари се во самоизолација

Здравство 4 години ago

Новороденче на ГАК е позитивно на Ковид-19

Здравство 4 години ago

Колку се точни тестовите за Ковид-19 во ЦЈЗ, лекар на ГАК во рок од два дена добил два различни резултати

Здравство 4 години ago

Лифтовите на ГАК во парализирана состојба, Директорката не ги санира, трудниците пешки по скали?!

Здравство 5 години ago

Починале 122-ве доенчиња на ГАК минатата година, одговорност сеуште нема кај никој. Филипче дали спиеш мирно? Како?!

Здравство 5 години ago

Хаос на Гинекологија: Беља со документи против директорката Јовановска