Ознака: висок крвен притисок

Освен со редовната терапија, притисокот може да се регулира и со овие две намирници

Луѓето кои имаат проблеми со срцето или патат од висок крвен притисок би требало да ги избегнуваат овие намирници

Мое здравје 1 година ago

Ако пиете три или повеќе шолји кафе на ден ги оштетувате бубрезите

Здравство 2 години ago

Храната е важен фактор за здравјето на срцето, еве која намирница најмногу се препорачува

Мое здравје 4 години ago

Овие пет групи на пациенти имаат помали шанси да се излечат од Ковид-19