Ознака: здравството во хаос

Болниците делат заштитни маски за хронично болните, во борба против загадениот воздух. Власта нема решение, крева раменици

Филипче бара можност за продолжување на работниот век до 67 години на здравствените работници, нема во пензија кога нема доктори!

Здравство 5 години ago

Филипче ти треба да обезбедиш добро здравје, а не да посакуваш!

Здравство 6 години ago

Здравствените работници бараат за сите исто покачување!

Здравство 6 години ago

Нелоска: Владата крати финансиски средства таму каде што е најкритично, таму каде се најпотребни – во здравството

Здравство 6 години ago

СКАНДАЛ: Охридската брза помош се користи за транспорт на мебел наместо пациенти!

Здравство 6 години ago

Во мандатот на Филипче уште еден живот на родилка се изгуби, црвен картон за министерот. Родилка во кома хоспитализирана на геријатрија!!!

Здравство 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: За еден месец починати три родилки и четири деца во кома поради дијабетис

Здравство 6 години ago

ХАОС во здравството, ХАОС во МЗ, низ цел клинички центар! Зошто и кравите да не ја искористат неискосената трева во болницата Бардовци и тие да „каснат“ по нешто?

Здравство 6 години ago

Министерот Филипче си молчи, тактиката на решавање на проблемите во здравството е: Не збори, не реагирај, не обрнувај внимание, ќе помине!