Административно техничкиот персонал во Здравство излегува на штрајк!

На 27 овој месец, административно техничкиот кадар во здравството излегува на штрајк. Тие се незадоволни затоа што се изоставени од покачувањето кое го најави министерот Венко Филипче. Под административно технички…

На 27 овој месец, административно техничкиот кадар во здравството излегува на штрајк.

Тие се незадоволни затоа што се изоставени од покачувањето кое го најави министерот Венко Филипче.

Под административно технички персонал спаѓаат хигиеничарки, шофери на брза помош, чувари….


Related Articles