Битолската ЗОО Градина затворена за посетители

Јавната општинска установа Зоолошка градина – Битола во целост ги применува владините мерки и препораки во функција на ефикасна превенција и заштита од ширење на вирусот корона. Од битолската ЗОО…

Јавната општинска установа Зоолошка градина – Битола во целост ги применува владините мерки и препораки во функција на ефикасна превенција и заштита од ширење на вирусот корона.

Од битолската ЗОО Градина соопштуваат дека таа општинска установа е затворена за посетители, додека сите вработени редовно ги извршуваат своите професионални обврски и задачи.


Related Articles