Директорката заразена од коронавирус ја пријавиле колеги на кои им се заканила да не ја пријавуваат, била и на симпозиум со 100 лекари!

Докторот Ненад Лазаров на својот Фејсбук профил сподели неколку статуси во врска со директорката на клиниката за кожни болести која е четвртиот заразен од коронавирус во Македонија. Имено тој во…

Докторот Ненад Лазаров на својот Фејсбук профил сподели неколку статуси во врска со директорката на клиниката за кожни болести која е четвртиот заразен од коронавирус во Македонија.

Имено тој во еден од статусите напиша дека неа ја пријавиле колеги кои на истите им се заканила!

И тоа колеги ја пријавиле, не сама!
Па уште и претела со откази…
Министер, ја смени веќе нели?

Тој ја прашува неа и дали во саботата била на дерматовенеролошки симпозиум во еден скопски ресторан?

Беше ли директорката на дерматовенеролошки симпозиум во Рагуза во Саботата?
За едно 100тина кожни лекари прашувам дали треба да се у карантин?


Related Articles