Градска општа болница 8-ми Септември-Скопје се огласи по информациите дека Боки 13 е хоспитализиран кај нив.

„Лицето Б.Ј. е хоспитализирано во нашата установа заради спроведување контролни прегледи по медицина базирана на докази.

Дијагностичките процедури се во тек. По завршување на целата постапка, стручниот колегиум ќе се произнесе за констатираната состојба“-информираат од болницата.