По веста дека пејачот Влатко Илиевски е пронајден мртов синоќа во својот автомобил, од изутрина социјалните мрежи се преполни со коментари и статуси на јавни личности…негови колеги и другари кои со неверување пишуваат и се орпостуваат од популарниот пејач.