Секоја жена сака да изгледа совршено и стилски секогаш, но едноставно има денови кога немате доволно време да посветите на изгледот.

Сепак, и во таквите денови не значи дека треба да излезете од дома без да се погледнет во огледало.

Некогаш, со вистинскиот додадок, доволна ви е само минута до две пред излегување за да го комплетирате изгледот.

 • -Искористете ги бесконечните можности на марамите
  -Ставете големи и впечатливи обетки
  -НаметнетеСоздадете слоевит изглед
  -Создадете слоевит изглед
  -Измешајте принтови
  -Облечете високи чорапи или впечатливи хулахопки
  -Ставете впечатлив колан околу половината
  -Нанесете кармин во силна боја
  -Додадете модерен шешир/шапка на изгледот