Петнаесетмесечната Мила од Охрид, која боледува од дистрофија на мозокот, има потреба од итна операција во Кина. Нејзините родители не се во можност да ги покријат трошоците за патувањето и лекувањето на Мила, па затоа секој денар им е добредојден.
Мила не моли да бидеме брзи, зашто операцијата е закажана за во мај.
Да донираме за среќно детство!