Ова можеби е најслабата точка на мажите и најчесто е работа која најмлаку тие сакаат да ја чујат. Да, сексот е одличен, но што ако нешто не правите како што треба или не излезе како што сте очекувале. На мрежата Reddit жените откриваат што мажите прават погрешно за време на сексот.

Најчестиот проблем што тие го кажуваат е проблемот со пронаоѓањето на клиторисот. Велат дека мажите треба да поработат малку повеќе на женската анатомија. Следната работа за која жените се пожалиле е оваа: не го зимајте порното како репер. Порно филмовите се поинакви од вистинскиот живот, таму најчесто се прескокнува целата предигра која може да биде многу важна, а прескокнувањето на целиот тој процес дури и болен.

Други пак велат, доколу понекогаш кажат дека нешто им се допаѓа да продолжите да го правите тоа, но со истото темпо. Кога на мажите ќе им кажете да продолжат со тоа тие најчесто збрзуваат и го менуваат темпото, а жените не го сакаат тоа. Клучниот знак за добар секс е познавањето на партнерите. Секоја гестикулација и звук нешто значи. Доколу се познавате добро тоа многу би помогнало.

Исто така тие велат дека треба да бидете искрени со себеси. Да знаете што барате и што сакате да добиете во тој момент. Некои од жените искоментирале и дури дека не секогаш е потребно симнување на ѕвезди, понекогаш тој чин е само 10 минутно ослободување на стресот и дека и тоа е во ред.