Ознака: бактерии

Никогаш не ги чувајте четките за заби затворени со капаче, еве зошто

Како безбедно да одмрзнете месо без да се развијат бактерии во него

Здравство 4 месеци ago

Др. Тренчева: Дури и кога бактерија е изолирана на брис од нос, не треба да се лекува со антибиотици

Животен стил 11 месеци ago

Со помош на оваа намирница во домот ќе се ослободите од бактериите во тоалетот

Животен стил 1 година ago

Облеката треба да се пере на најмалку 60 °C, еве зошто!

Мое здравје 5 години ago

Најголем извор на инфекции – Колку долго може да ги користите крпите за бришење садови?

Мое здравје 5 години ago

Секој месец менувајте ја четката за заби!

Мое здравје 5 години ago

Кога ќе го прочитате ова веднаш ќе го фрлите сунѓерот за бањање!

Мое здравје 5 години ago

На какви здравствени проблеми укажува бојата на урината?

Здравство 5 години ago

Неисправна вода за пиење во прилепско