Ознака: давење

Момче од Арачиново се удави во Грција спасувајќи дете

Жена се удави во Треска, се лизнала во реката додека шетала

Здравство 6 години ago

Кој ќе понесе одговорност за смртта на девојчето што се удави на градилиште во Илинден?!

Здравство 6 години ago

Се удави девојче во дупка со вода на градилиште во Илинден