Ознака: Дијабетес

Ова се 6-те најважни симптоми кои може да укажат на појава на дијабетес

Ова се петте најчести наследни здравствени состојби

Мое здравје 10 месеци ago

Многу луѓе често ги игнорираат овие симптоми, па може да страдаат од дијабетес со години

Здравство 11 месеци ago

Честата и зголемена употреба на сол во исхарана може да доведе до дијабет

Мое здравје 1 година ago

Еве зошто постојани имате ладни раце и стопала

Мое здравје 2 години ago

Доколку почувствувате некои од овие знаци на телото, можно е да се соочувате со покачено ниво на шеќер во крвта

Здравство 3 години ago

Дијабетичарите се соочуваат со недостаток на инсулин

Здравство 4 години ago

Во Тетово одржана месечна едукација за дијабетот и неговото влијание врз очите

Здравство 6 години ago

Во велешката болница фали медицински кадар, но денеска директорот и Филипче отворија Центар за дијабетес!

Мое здравје 6 години ago

Чоколадото го подобрува здравјето!