Ознака: експерти

Зошто бебињата плачат?

Здравствени експерти бараат преиспитување на одлуката за бесплатно болничко лекување кое сериозно ќе му наштети на системот!

Здравство 6 години ago

Филипче наесен ќе прави регистар за малигни заболувања

Животен стил 6 години ago

Во кој дел од денот сексот е најдобар според вашата возраст?

Мое здравје 6 години ago

Ова се можните причини за појава на рак!

Здравство 6 години ago

Разбивање на митот, рекреативен или медицински канабис – Семинар на здружението Зелена алтернатива!

Мое здравје 6 години ago

Кој како спие така има поквалитетен сон или е ненаспан. Добри и лоши позиции на спиење, одберете ја вашата!

Животен стил 6 години ago

Научници и лекари предупредуваат: Сексот ќе исчезне!

Здравство 6 години ago

„Акушерска анестезија и периоперативна безбедност“ тема на симпозиумот кој ќе се одржи во Скопје

Здравство 6 години ago

Филипче – Пенков, средбата денес: Размена на искуства, едукации и странски експерти или само совети во областа на гинекологијата?