Ознака: гевгелија

Во Гевгелија за една недела се регистрирани 64 новозаболени од Ковид-19

Нов наплив на мигранти во Македонија, фатени се 211 лица од кои 63 се деца

Социјала 4 години ago

Хендикепираните лица од Гевгелија бараат полесен пристап до институциите

Социјала 6 години ago

46 мигранти фатени во Ивеко, возачот во бекство!

Здравство, Социјала 6 години ago

83 мигранти од Пакистан и Авганистан фатени во камион кај Гевгелија

Здравство 6 години ago

Девојче од Охрид во кома – Имало дијабет ама лекарите не го откриле на време! Невладината Баланс МК бара одговорност

Здравство 6 години ago

Се уште мистерија смртта на родилката Динева од Гевгелија – На Филипче му текна денес да формира Комисија, но не ја посетил гевгелиската болница!

Здравство 6 години ago

Сопругот на починатата родилка од Гевгелија се сомнева во лекарска грешка!

Здравство 6 години ago

Зошто Филипче денеска не информираше за починатата родилка од Гевгелија, а имаше прес конференција за подобрување на состојбата во родилиштата?

Здравство 6 години ago

Почина 31-годишна родилка од Гевгелија – Нејзини блиски обвинуваат за пропусти во здравствениот систем!