Ознака: хуманост

Утрово благодарение на хуманоста на едно семејство се спасија четири животи

Подигање на свеста кај народот за потребата и важноста на органодарителството

Животен стил 5 години ago

Да помогнеме да се радува Дарија

Здравство 6 години ago

Завршен хуманитарен концерт: „Со тебе светот е најубав“ за Василие Петридов

Социјала 6 години ago

Семра цел живот се грижи за болната мајка, татко и починал кога имала пет години