Ознака: игор јанушев

Јанушев: Власта ги обезбеди само провизиите, но не и вакцините кои се неопходни

Јанушев: Планираме 50 илјади вработувања што ќе придонесе младите да останат во Македонија

Социјала 4 години ago

Редовна исплата на субвенциите и зголемување на финансиската помош на 1500 денари по грло добиток

Социјала 4 години ago

Јанушев: До крајот на годината Владата ќе потроши една милијарда и 300 милиони евра од буџетскиот дефицит

Здравство 4 години ago

МЕРКИТЕ КОИ ГИ УСВОИ ВЛАДАТА СЕ МЕРКИТЕ КОИ ГИ ПРЕДЛОЖИ ВМРО-ДПМНЕ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО КOPOHА

Здравство 5 години ago

ИГОР ЈАНУШЕВ: ВЛАСТА ПОДГОТВУВА УШТЕ ЕДЕН ГРАБЕЖ ТЕЖОК ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА

Здравство 6 години ago

Депонијата кај Лепенец ги труе жителите на Ѓорче Петров! Мерната станица се разбира е исклучена!!!

Животен стил 6 години ago

Јанушев: Тоа што го има во договорот за мене лично како Игор Јанушев, Македонец, не е прифатливо