Ознака: итна медицинска помош

Во Итната медицинска помош во Скопје деновиве е зголемен бројот на повици

Екипите на Итната помош во Куманово и Липково зачестено интервенираат на колапси

Здравство 1 година ago

Николов: ВМРО-ДПМНЕ ја спречи оваа Влада во идејата за приватизација на неколку сегменти од здравството

Здравство 2 години ago

Стојаноски: Приватизацијата на итната медицинска и стоматолошка помош е на директна штета на граѓаните на РМ

Здравство 3 години ago

Телефоните во Службата за Итна медицинска помош постојано ѕвонат, а од изутрина се интервенирало кај 30 случаи

Здравство 4 години ago

Вработените во ЈЗУ Здравствен Дом – Скопје го прашуваат министерот Филипче: Каде е нашата јануарска плата?

Здравство 5 години ago

Набавката и распределбата на амбулантните возила Филипче ја спроведува според стандард кој не постои!?

Здравство 5 години ago

Итната медицинска помош, со повеќе работа изминатиов период!

Здравство 5 години ago

Итната помош со амортизирани и стари возила, притоа се губат човечки животи! Кој е одговорен?