Ознака: комисија за здравство на вмро-дпмне

Зошто акцелераторот за болните од рак 7 години фаќа прашина?

Комисија за здравство на ВМО-ДПМНЕ: Дали Лекарската Комора ги врши стручните надзори согласно закон или се занимава со политика?

Здравство 5 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Нула транспарентност за набавка на лекови – профит на маката на болните со заобиколување на надлежните институции

Здравство 5 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: НЕ одбележување на европскиот ден и светската недела за рационална употреба на антибиотиците

Здравство 6 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Правна помош за медицинските сестри кои се соочуваат со мобинг

Здравство 6 месеци ago

Николов: Здравствените работници во најголем дел професионално работат, а индивидуалните случаи треба побрзо да се санкционираат

Здравство 6 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Акцелератор кој не е во функција и фиктивни набавки во болницата во Битола, а никој не одговара

Здравство 6 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Нема термини за ехо на дојка, мамографија и биопсија

Здравство 6 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Осврт на ревизорскиот извештај за Онкологија

Здравство 6 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Дали ДСЗИ или трудовиот инскпекторат се ангажирани за загубениот живот во поликлиниката „Јане Сандански“