Ознака: коса

Заштитете ја и згуснете ја косата со оваа едноставна домашна маска за коса

И косата е огледало на вашето здравје, не ги занемарувајте промените кои се случуваат

Мое здравје 6 години ago

Неколку начини на кои маслиновото масло ја обновува косата

Мое здравје 6 години ago

Промените на косата можат да предвидат срцев удар!

Животен стил 6 години ago

Како да го забавите појавувањето на бели влакна?

Животен стил 6 години ago

Ако редовно ја фарбате косата мора да го знаете ова!