Ознака: лек

Оставил лист зелка на ногата во текот на ноќта – резултатите видливи веднаш

Билката која некогаш се сметала за отровна, сега е најголемиот сојузник на здравјето

Здравство 5 години ago

Лек за притисок повлечен од 22 земји, може да предизвика рак – Дали стигнал и на македонскиот пазар?

Мое здравје 5 години ago

Клима уредот може да биде и отров и лек – Која температура е најидеална!

Мое здравје 5 години ago

Намалете го холестеролот – подобрете го здравјето на едноставен начин

Мое здравје 5 години ago

Напиток од оцет и мед со кој ги решава овие здравствени проблеми

Здравство 5 години ago

Можно ли е новиот лек да го запре ширењето на ракот?!

Мое здравје 5 години ago

Кои се ефектите на маслиновото масло врз нашето здравје?

Мое здравје 5 години ago

Лутите пиперки лек за низа болести, еве дел од нив

Мое здравје 5 години ago

Како максимално да се искористат својствата од медот во борбата против бактерии и инфекции?!