Ознака: лук

Го има во кујна, а никој не знае дека ја отстранува болката во рбетот за 12 часа

Еднаш годишно испијте го овој пијалок и нема никогаш да сте болни

Мое здравје 6 години ago

За кои болести се препорачува да се јаде лук?

Мое здравје 6 години ago

На природен начин намалете ги маснотиите во крвта!

Мое здравје 6 години ago

Пробајте да јадете лук на празен желудник!