Ознака: медицински персонал

Невакцинираниот медицински персонал во Загреб денеска излезе на протест

АСМЛ: Наместо да се смислат решенија за одмор на медицинарите, ќе се наградат оние кои седеа дома

Здравство 4 години ago

Николов: Дневно се изведуваат лимитиран број тестови, а медицинскиот персонал е во најголем процент од заразените пациенти

Здравство 4 години ago

ФОТО: Модрици и расекотини по лицето, вака изгледа медицинскиот персонал во Италија

Здравство 4 години ago

Медицинскиот персонал на обука за намалување на инцидентите од страна на пациентите

Здравство 4 години ago

Во неполна недела нападнати повеќе доктори, медицински сестри и персонал. МВР дали работи деновиве?

Здравство 5 години ago

Здравствените работници бараат за сите исто покачување!

Здравство 5 години ago

Медицинските сестри гневни на Филипче и Тевдовски

Здравство 6 години ago

Здравствен дом Скопје работи без кадар, директорот бара 200 вработувања, министерот вели ќе биде, но не знае кога

Здравство 6 години ago

Медицинските сестри бараат нивна комора, министерот Филипче најавува ново ветување за покачување на платите!