Ознака: медицински сестри

Утре на денот на здравството матичните лекари излегуваат на протест

Три медицински сетри на ГАК се позитивни на Ковид-19, а двајца лекари се во самоизолација

Здравство 2 години ago

Одговорниот инфектолог од ГОБ „8 Септември“ даде отказ, а истото се случи и со докторка од Инфективната Клиника

Здравство 2 години ago

Здружението на Медицински сестри се огласи по вчерашниот отказ на трите здравствени работници на Инфективната Клиника

Здравство 4 години ago

Едукативна средба за медицинските сестри викендов, во организација на ЗМСТАМ

Здравство 4 години ago

Ќе се реши ли конечно проблемот на медицинските сестри?

Здравство 4 години ago

Медицинските сестри се повеќе дефицитарни во Македонија, се заминува на големо, Филипче е на одмор ваквите состојби не го засегаат министерот!

Здравство 4 години ago

ЗМСТАС: Медицинските сестри со висока школа намерно се изземат од ноќните смени, ако не му текнува на министерот ние ќе му покажеме, даде ветување и пак лаже!

Здравство 4 години ago

Медицински сестри предвреме биле враќани на работа од годишен одмор зошто нема кадар во болниците и клиниките низ Македонија

Здравство 4 години ago

На медицинските сестри им е скратено правото на користење годишен одмор поради дефицит на ваков кадар во болниците низ Македонија