Ознака: пари

„И ѓубрето чини пари“ – победничка сторија на вториот натпревар за зелена економија

Поради недостиг на пари, светот може да ја изгуби контролата над СИДА-та!

Животен стил 4 години ago

Станува ли годишниот одмор луксуз?

Социјала 4 години ago

Арсовски: Анѓушев го прекрши Законот за судир на интереси, дело кое е казниво со најмалку три години затвор

Социјала 4 години ago

160.000 евра од Фондот за иновации легнале на сметката на „Каст инвест“ од вицепремиерот Кочо Анѓушев

Здравство 4 години ago

Страшна слика низ болниците во Македонија, власта троши за прослави, а болните се оставени на милост и немилост

Социјала 4 години ago

Пратениците ги немаше на работа да кажат зошто потрошиле над 10.000 евра за 6 месеци

Социјала 4 години ago

Без срам и перде – дел пратениците за 6 месеци од државниот буџет испумпале по 10.000 евра за патни трошоци

Социјала 4 години ago

Градежништвото опаѓа, власта молчи, градежниците се вадат на временските услови

Социјала 4 години ago

Дали затаил велешкиот центар за социјални работи во случајот со трите деца кои изгореа во пожар?