Ознака: пациенти

Првата седмица во февруари е светска седмица на пациентите

Дончев неспособноста на Фондот и МЗ ја префрлува на ЈЗУ

Здравство 6 години ago

Филипче призна дека е неспособен да го води министерството за здравство

Здравство 6 години ago

По скандалот во „Козле“ започнаа и бурни реакции

Здравство 6 години ago

Филипче е рак на македонското здравство кој мора веднаш да биде отстранет

Здравство 6 години ago

Нема одговорност за повикување да не се лечат граѓаните кои бојкотирале!

Здравство 6 години ago

Битолчани дочекаа, конечно од вчера во функција апаратот за магнетна резонанца, ќе работи 24 часа!

Здравство 6 години ago

Филипче сеуште дели инсулин со поминат рок, додека фирмите производители за да заштедат го донираат инсулинот со рок кој истекува!

Здравство 6 години ago

Специјалистите од Делчево бараат повисоки плати – пишале на министерот, тој ги заборавил, има тендер за местење, „не е тука“!

Здравство 6 години ago

Во Велес зголемен бројот на лица со дијабет – 23 деца се на инсулинска терапија!