Ознака: пензионери

Секој четврт пензионер во земјава спаѓа во категоријата со најниски пензии

МТСП со ваучер од 1000 денари ќе им помага на ранливите категории граѓани

Здравство 4 години ago

Се ветува дека ќе има бесплатни вакцини против грип за пензионерите! Според кој критериум ќе се добиват никој од МЗ не знае!

Социјала 4 години ago

Наводно бесплатно болничко лекување за пензионерите и помлади од 18 години од примателите на социјална помош?