Ознака: полициски час

Состојбата на Балканот со коронавирусот е критична, бројот на хоспитализирани лица во Србија расте

На островот Миконос во Грција се воведува полициски час, причината е следна

Здравство 2 години ago

Нови олабавувања на мерките и промена во полицискиот час најавија Италија, Франција и Германија

Здравство 3 години ago

212 лица не носеле маски, а 6 го прекршиле полицискиот час

Здравство 3 години ago

Владата одлучи рестриктивните мерки да продолжат да важат до 1 јуни годинава

Здравство 3 години ago

Полицискиот час ќе продолжи да важи и во следните две недели

Здравство 3 години ago

Германците се против укинувањето на ограничувањата за вакцинираните против Ковид-19

Здравство 3 години ago

Вечерва полициски час нема да има, од утре ќе важат новите измени

Здравство 3 години ago

Од четврток започнува да важи новата промена на полицискиот час

Здравство 3 години ago

Од среда полицискиот час ќе започнува на полноќ