Ознака: прес конференција

Во Македонија има над 4 илјади питачи, а дневно питачат по 2 илјади лица

МЗ за два дена треба да достави информација во врска со објавената сторија на МТВ во врска со Клиничката болница „Жан Митрев“

Социјала 6 месеци ago

Вработените во управата и правосудството во четврток и петок ќе ја прекинат работата

Здравство 7 месеци ago

Комисијата за заразни болести наместо во вторник ќе се состанува во среда

Здравство 8 месеци ago

Важноста на ковид сертификатите по прележана болест се продолжува од 45 на 180 дена

Здравство 9 месеци ago

Новиот сој Омикрон потврден во 77 земји во светот

Здравство 10 месеци ago

Митева: Додека смртта го надвладува здравјето во македонското здравство, Венко Филипче е награден со 13 ноемсвриска награда од Шилегов

Здравство 11 месеци ago

1068 малолетници во Македонија се позитивни на Ковид-19

Социјала 12 месеци ago

Внимателно движете се покрај реки и суводолици, можни се поплави

Здравство 12 месеци ago

Од 1-ви декември стапува на сила забраната за употреба на пластични ќеси